Meedoen aan een beachvolleybal toernooi ?

Anders dan bij zaalvolleybal, moet je je bij beachvolleybal zelf inschrijven voor een toernooi. Iedereen die geboren is op of na 1-jan-2000 kan bijvoorbeeld meedoen met het Junior Beach Circuit en je kunt je daarvoor inschrijven via de website van de Nevobo. Voor meer info en om je in te schrijven, ga naar de website van het Junior Beachcircuit.

Landelijke, maar voor iedereen toegankelijke, toernooien kunnen gevonden worden op de website van het Beach Volleybal Circuit

Je geeft je altijd per team (meestal dus per tweetal) op. Denk eraan dat je lid moet zijn van de Nevobo (iedereen die wedstrijden speelt in de zaal, is al lid van de Nevobo, bv bij DOK). Ben je geen Nevobo lid, dan kun je Nevobo lid worden via de ledenadministratie van Drenthe Beach. Nevobo lid worden kost jaarlijks € 12,50.

 


Toernooien georganiseerd door Drenthe Beach

 
zaterdag 29-juni-2019: Junior Beachcircuit

Op zaterdag 29 juni organiseert Drenthe Beach een toernooi voor de jeugd in het kader van het Junior Beachcircuit (JBC) Noord.
Opgave voor dit toernooi kan via de  website van het Junior Beachcircuit  . 

Drenthe Beach heeft er dit jaar voor gekozen om niet alle categorieën te laten spelen. Op ons toernooi wordt er alleen gespeeld in de categorieën:

  1. jongens/meisjes onder 13 (geboren in 2007 of later)
  2. jongens onder 15 (geboren 2005 of 2006)
  3. meisjes onder 15 (geboren in 2005 of 2006)
  4. meisjes onder 17 (geboren in 2003 of 2004)

Deze keuze is gemaakt omdat het vorig jaar tot in de vroege avond duurde voordat alle wedstrijden gespeeld waren en omdat er vanuit Drenthe Beach weinig tot geen deelnemers voor de overige categorieën zijn. Mocht je het nu erg jammer vinden dat we de andere categorieën niet laten spelen in Dwingeloo, laat het ons dan weten via info@drenthebeach.nl. Wellicht kunnen we volgend jaar rekening houden met jouw argumenten. 

In 2018 zijn er weer wijzigingen doorgevoerd door de Nevobo. De belangrijkste wijziging is dat dat iedereen zich nu moet opgeven via een nieuwe website: www.zelfbeachen.nl . Je moet direct je inschrijfgeld betalen bij de inschrijving, en je betaalt nu aan de Nevobo. Het inschrijfgeld is verhoogd omdat de Nevobo € 2,50 exta neemt voor de ontwikkeling van de nieuwe website.

We spelen per wedstrijd 1 of 2 sets tot 21 punten met een minimaal verschil van 2 punten.  
 
De Nevobo schrijft voor dat er maximaal 24 teams mee kunnen doen in 1 categorie. Als een team zich aanmeldt nadat zich al 24 teams hebben ingeschreven in deze categorie, dan wordt het team op een reservelijst geplaatst.
 

Kijk elders op deze website hoe je de beachlocatie kunt bereiken. 

Waarschijnlijk is 's-morgens de hoofdingang van het zwembad gesloten. Het hek naast het gebouw is op deze dag niet op slot, je mag via dit hek naar binnen. 

Let er wel op: als je gebruik wilt maken van het zwembad, dan moet je wel een kaartje kopen bij de hoofdingang.

Zaterdag 22 juni : Dwingel Beach Toernooi

Voor de tweede keer organiseert een groep volleyballers uit naam van Drenthe Beach een 1-daags volleybaltoernooi waarbij gezeligheid voorop staat. Het toernooi wordt afgesloten in festival sfeer met een BBQ.

Je kunt meedoen met een team van 2 personen of met een team van 4 personen. Minimale leeftijd is 16 jaar. Kijk voor de laatste info, en om je in te schrijven,  op www.dwingelbeachtoernooi.nl

Toernooikalender

Deze sectie is leeg.